Hej! vi er SoBuy


SoBuy Kommerciel Gmbh

er baseret i Tyskland og tilbyder innovative og moderne møbelløsninger.

Direkte salg reducerer omkostningerne i forsyningskæden og muliggør høj kvalitet til en meget attraktiv detailpris, hvilket er en stor fordel for slutkunden.

Design

I udviklingen af ​​vores design ser vi på alt fra resultaterne af vores forskning og fremtidige tendenser til eventuelle ændringer i vores kunders behov. Takket være vores udviklingsarbejde internt kan vores designteam udvikle kreative og moderne løsninger til hvert hjem.

Høj "individualitet med maksimal fordel"

”Er vores højeste prioritet og vores designs største USP.

Materiale

Vi investerer i innovation!

Et godt eksempel på dette er vores bambusmøbelserie. Bambus er et utroligt holdbart og vedvarende materiale med høj økologisk værdi.

Bæredygtighed er yderst vigtig for vores fremtid!

Alle hovedmaterialer i møblerne kontrolleres og overvåges fra høst til færdigt produkt. På denne måde har vi altid adgang til komplet dokumentation for at garantere holdbarheden og sikkerheden for vores produkter i alle henseender.

Salg og levering

Direkte salg reducerer omkostningerne i forsyningskæden og muliggør høj kvalitet til en meget attraktiv detailpris, hvilket er en stor fordel for slutkunden.
I samarbejde med vores fragtudbydere er det ikke kun de økonomiske aspekter, der er afgørende, men det er også defineret af nøglefigurer som transittider og høj nøjagtighed. Dette har resulteret i korte leveringstider og en service af høj kvalitet, hvilket er en stor fordel for kunden.

Netværk

Nøglen til at være i stand til at udføre hvert projekt på en fleksibel, glat og kreativ måde er vores virksomheds brede netværk.

Takket være vores internationale grene kan vi drage fordel af en lang række specialiserede ekspertise og dermed altid udføre vores arbejde på en målorienteret måde.

Kurv (0)

Ingen produkter i indkøbskurven