Fortolkning og definitioner


Fortolkning

De ord, som det indledende brev er kapitaliserede, har betydninger, der er defineret under følgende betingelser. Følgende definitioner skal have den samme betydning, uanset om de vises i ental eller i flertal.

Definitioner

Med henblik på denne ansvarsfraskrivelse:

  • Selskab (kaldet enten "virksomheden", "vi", "os" eller "vores" i denne ansvarsfraskrivelse) henviser til sobuy Kommerciel Gmbh, Neuer Höltigbaum 6, 22143 Hamburg.
  • Service henviser til webstedet.
  • Du Betyder den individuelle adgang til tjenesten eller virksomheden eller anden juridisk enhed på vegne, hvoraf en sådan person får adgang til eller bruger tjenesten, hvor det er relevant.
  • Internet side hentyder til sobuy, tilgængelig fra https://www.sobuy.de/

Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne indeholdt i tjenesten er kun til generel informationsformål.

Virksomheden påtager sig intet ansvar for fejl eller undladelser i indholdet af tjenesten.

Under ingen omstændigheder skal virksomheden være ansvarlig for nogen særlig, direkte, indirekte, følgeskader eller tilfældige skader eller nogen skader overhovedet, hvad enten det er i en kontrakt, uagtsomhed eller anden erstatning, der opstår som følge af eller i forbindelse med brugen af ​​tjenesten eller indholdet af tjenesten. Virksomheden forbeholder sig retten til at foretage tilføjelser, sletninger eller ændringer af indholdet på tjenesten til enhver tid uden forudgående varsel. Denne ansvarsfraskrivelse er oprettet ved hjælp af Ansvarsfraskrivelse Generator.

Virksomheden garanterer ikke, at tjenesten er fri for vira eller andre skadelige komponenter.

Eksterne links ansvarsfraskrivelse

Tjenesten kan indeholde links til eksterne websteder, der ikke leveres eller vedligeholdes af eller på nogen måde tilknyttet virksomheden.

Bemærk, at virksomheden ikke garanterer nøjagtighed, relevans, aktualitet eller fuldstændighed af oplysninger på disse eksterne websteder.

Fejl og undladelser Ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne fra tjenesten er kun til generel vejledning om spørgsmål af interesse. Selv hvis virksomheden tager enhver forholdsregel for at sikre, at indholdet af tjenesten er både aktuel og nøjagtig, kan der opstå fejl. Plus, i betragtning af den ændrede karakter af love, regler og forskrifter, kan der være forsinkelser, undladelser eller unøjagtigheder i oplysningerne i tjenesten.

Virksomheden er ikke ansvarlig for fejl eller undladelser eller for de resultater, der er opnået fra brugen af ​​disse oplysninger.

Fair Use Ansvarsfraskrivelse

Virksomheden kan bruge ophavsretligt beskyttet materiale, som ikke altid har været specifikt godkendt af copyright -ejeren. Virksomheden stiller sådant materiale til rådighed for kritik, kommentar, nyhedsrapportering, undervisning, stipendium eller forskning.

Virksomheden mener, at dette udgør en "fair brug" af ethvert sådant ophavsretligt beskyttet materiale som omhandlet i § 107 i den amerikanske ophavsretlige lov.

Hvis du ønsker at bruge ophavsretligt beskyttet materiale fra tjenesten til dine egne formål, der går ud over fair brug, skal du få tilladelse fra copyright -ejeren.

Synspunkter udtrykte ansvarsfraskrivelse

Tjenesten kan indeholde synspunkter og udtalelser, der er forfatterne og afspejler ikke nødvendigvis den officielle politik eller position for nogen anden forfatter, agentur, organisation, arbejdsgiver eller virksomhed, herunder virksomheden.

Kommentarer, der er offentliggjort af brugere, er deres eneste ansvar, og brugerne vil tage det fulde ansvar, ansvar og skyld for enhver injurier eller retssager, der er resultatet af noget skrevet i eller som et direkte resultat af noget skrevet i en kommentar. Virksomheden er ikke ansvarlig for nogen kommentar, der er offentliggjort af brugere, og forbeholder sig retten til at slette enhver kommentar af nogen som helst grund.

Ingen ansvarsfraskrivelse

Oplysningerne om tjenesten er forsynet med den forståelse, at virksomheden ikke er heri, der beskæftiger sig med at give juridisk, regnskabsmæssig, skat eller anden professionel rådgivning og tjenester. Som sådan bør det ikke bruges som erstatning for konsultation med professionel regnskab, skat, juridiske eller andre kompetente rådgivere.

Under ingen omstændigheder skal virksomheden eller dets leverandører være ansvarlige for enhver særlig, tilfældig, indirekte eller følgeskader overhovedet, der opstår som følge af eller i forbindelse med din adgang eller brug eller manglende evne til at få adgang til eller bruge tjenesten.

"Brug på din egen risiko" Ansvarsfraskrivelse

Al information i tjenesten leveres "som det er" uden garanti for fuldstændighed, nøjagtighed, aktualitet eller de resultater, der er opnået fra brugen af ​​disse oplysninger, og uden garanti af nogen art, udtrykk Garantier for ydeevne, salgbarhed og egnethed til et bestemt formål.

Virksomheden er ikke ansvarlig over for dig eller nogen anden for nogen beslutning, der er truffet eller handlinger truffet i afhængighed af de oplysninger, der er givet af tjenesten eller for nogen følgeskader, særlige eller lignende skader, selvom de rådes om muligheden for sådanne skader.

Kontakt os

Hvis du har spørgsmål om denne ansvarsfraskrivelse, kan du kontakte os:

Sidst opdateret: 26. april 2022

Vinteraftale

Køb mere! Gem mere!

Køb 2 produkter, der gemmer 100 sekunder

Rabatkode: Rabat2

Køb 3 produkter, der gemmer 210sek

Rabatkode: Rabat3

Køb 4 produkter, gemmer 320sek

Rabatkode: Rabat4

Køb 5 produkter, der gemmer 430sek

Rabatkode: Rabat5

Køb 6 produkter, der sparer 540sek

Rabatkode: Rabat6

Kurv (0)

Ingen produkter i indkøbskurven